fredag 2. november 2012

Velkommen inn i gangen


Velkommen inn i gangen:)

 
 
 Gangen vår er relativt liten, og det er dårlig med plass, men et skoskap fra Ikea passer perfekt inn. Det rommer en del sko, og stjeler ikke hele gangen! I tillegg kan man dekorere litt oppå:)

 
Speilet som er fra Bohus, fikk vi av et vennepar i bryllupsgave, og det passet midt i blinken oppå skoskapet. Knottene som opprinnelig var på skapet, har jeg byttet ut med noen jeg syns matchet bedre til resten av interiøret.

 
 Denne utrolig fine lampa, fikk vi også i bryllupsgave av noen meget gode naboer. Denne satte prikken over i'en i den lille gangen!


 
Knottene på skoskapet og "kula" på lampen er identiske. Begge deler er kjøpt på Frua på hjørnet, på Kløfta sentrum. http://www.facebook.com/pages/Frua-p%C3%A5-hj%C3%B8rnet/239581666109195?ref=stream

På den andre siden er et garderobeskap, som jeg har gjemt jakker og annet utetøy i. Effekten av speil på begge sider gjør at den lille gangen plutselig ble mye større. Samt at man kan se seg selv fra alle kanter når man har behov for det:)


Inne i skapet har jeg hengt opp knagger både høyt og lavt, som passer for både store og små. I tillegg til skoskapet måtte vi også ha en liten skohylle inne i garderoben. Til det har jeg brukt en av mine trekasser som jeg hadde ute i sommer. Nøkkelskapet fikk jeg i gave av en venninne for et par år siden.

2 kommentarer: